Om oss

Om företaget

I över 30 år har vi samlat på oss kunskap och erfarenhet kring det mesta inom högtrycksspolning, rörinspektion, sanering, slamsugning mm.

För oss på EM Sanering är det viktigt att ni som kund känner er trygg och bekväm med våra tjänster, dygnet runt, året om. Företagets motto är: din vän i nöden.

Verksamheten kännetecknas av ordning och reda in i minsta lilla detalj och dagligen strävar vi efter förbättringar både inom arbetsmetoder, miljö och personalfrågor.
All vår personal är skickliga yrkesmän och har stor erfarenhet inom branchen. Behöver du ha hjälp finns vi bara ett samtal bort.

Välkommen att ringa oss.
Eija Mattsson, VD

Jobba hos oss

Vi letar alltid efter duktiga medarbetare. Tror du att detta arbete är något för dig?
Skicka in ditt CV och personligt brev till oss så kommer vi höra av oss när det blir
aktuellt att rekrytera.

Vi lägger stor vikt vid självständighet, initiativförmåga och social kompetens.
Tjänsten innefattar jour och övertidsarbete.
Körkortskrav är B men vi ser gärna att du har C.

Ansökan skickas till
ansokan@emsanering.se, märk mailet med Namn Efternamn (Spolbilschafför, saneringstekniker eller slamchafför)

 

Våra policies

Kvalitetspolicy

Kundservice är en viktig del i vårt arbete. Målet är att vi ska ha nöjda och glada kunder efter utfört arbete. Vi ska upplevas som en seriös partner och bedriva verksamheten på bästa sätt med högsta kvalitén. Vi ser efter kundens behov, krav och förväntingar för en långvarig kundrelation. Samt att vi följer gällande lagar och förordningar.
Vi på EM Sanering AB jobbar aktivt med att förbättra kundservicen för att kunna minimera risken för eventuella klagomål.

Miljöpolicy

Miljön är en viktig del för oss på EM Sanering AB, vi skall se till att bidra till en långsiktig utveckling genom att använda våra transportfordon, maskiner och kemikalier på ett sådant sätt att minsta miljöbelastning uppnår. Vi ställer även hårda krav på våra leverantörer och dess produkter/ tjänster är acceptabla ur miljösynpunk. Vi planerar våra körningar så gott som det går för att minsta miljöpåverkan uppnår. Vi följer de lagar och förordningar inom miljöområdet.

Arbetsmiljöpolicy

EM Sanering AB eftersträvar att verksamheten bedrivs på ett sådant sätt att ohälsosam inverkan på medarbetarna och andra människors hälsa förebyggs. Anställda ska ges möjligheter till variation, socialkontakt och samarbete med andra i företaget. Vi ser till att den anställde har möjligheter till utveckling inom det personliga och yrkesmässiga området.

Offertförfrågan

GDPR

Telefon

021-35 41 75

Jour

021- 35 41 75

Adress

Em Sanering AB
Irsta olsta 9